Rideskolestævne den 21. januar 2018
Almindelige bestemmelser
1. Dansk Rideforbunds reglement er gældende, hvor intet andet er anført. - Der kan dispenseres for de af forbundet godkendte bid. Bidet skal forhåndgodkendes af undervisere eller sekretariat.
2. Stævnet er kun åbent for HVRs medlemmer, som er tilmeldt dressurundervisning.
3. Privat- og partryttere samt rideskoleryttere over 18 kan kun starte klasse 2.
4. TILMELDING skal ske til din ridelærer, og din ridelærer skal godkende din tilmelding og dine 5 ønsker til heste/ponyer. Tilmeldingen er først gældende, når der er betalt via klubmodul.
5. BETALING foregår via klubmodul under arrangementer.
6. Sidste tilmeldingsfrist er lørdag d. 13. januar kl. 16.30 og det er ikke muligt at efteranmelde.
7. Pris pr. start 100 kr. på rideskolehest og 50 på privathest.
8. Det er kun muligt at starte én gang på rideskolehest og to gange på privathest.
9. Der kan maksimalt være 60 starter, og pladserne fordeles efter først til mølle princippet via klubmodul.
10. Stævnet afholdes i HVR’s ridehus på B-bane* (20*40m)
11. Det vil være muligt at opvarme bagerst i ridehuset. Der må dog maximalt være 5 ekvipager på opvarmningsområdet. Vi henstiller til at forældre mm ikke opholder sig på opvarmningsområdet andet end for at hjælpe ryttere op eller af. Privatryttere må også varme op ude.
12. Der må skridtes og traves som opvarmning, og højst 5 minutters trav. Dog må startende i klasse 2,3 og 4 tage to volter galop på begge volter. Dommeren kan give dispensation til længere opvarmning, såfremt særlige hensyn taler herfor.
13. Det er tilladt at ride med pisk i alle klasser, dog er det valgfrit om man vil ride med sporer eller pisk i klasse 2, 3 og 4.
14. Ponyer starter på lige fod med heste. Der dispenseres for rytterens alder, således at ældre ryttere kan starte ponyer. Ekvipagen skal dog se harmonisk ud.
15. Det er kun den startende rytter, der må sidde på hesten/ponyen.
16. Man skal melde til start i sekretariatet*** senest et kvarter før klassens start.
17. Det foreløbige program med startlister og klassens starttider offentliggøres senest mandag d. 15. januar 2017 kl. 14.00 på http://live2.rideforbund.dk/forside.aspx. Det endelige program med præcise starttider offentliggøres samme sted senest fredag d. 19. januar 2017 kl. 20.00.
18. Klubben forbeholder sig retten til at aflyse eller sammenlægge klasser med færre end 3 ekvipager.
19. Der uddeles rosetter til alle ekvipager og ærespræmier og rosetter til de placerede ekvipager.
20. Der SKAL rides i sko/støvler godkendt til ridning.
21. PÅKLÆDNING. Vi ser gerne, at man på overkroppen bærer en mørk/diskret ensfarvet trøje evt. klubtrøje eller stævnejakke. Herunder gerne en skjorte/bluse med en høj hals/krave. Hvide eller diskrete ridehandsker. Gerne lyse/hvide eller neutrale ridebukser/leggings. Sæt gerne håret op eller lav en fletning, så det er samlet.
22. Hvis den hest, man skal starte, bliver syg/skadet, vil man få tildelt en anden hest, hvis dette er muligt (ikke valgfri). Startgebyret kan ikke refunderes.
23. Hvis en privathest bliver syg/skadet, og man melder afbud før fredag kl. 18.00, kan man få refunderet 50% af indskuddet ved henvendelse i sekretariatet under stævnet.
*) Bane B = kort bane (20 x 40 m).
**) Ekvipage = hest og rytter
***) Sekretariat = stævnets kontor/hus (forefindes på HVR’s kontor).

13.01.2018
21.01.2018 kl. 08.00 - 21.01.2018 kl. 18.00
Startgebyr - rideskolehest
Startgebyr - privathest