RIDELEJR begynder/letøvet 29
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
RIDELEJR på HVR
Vi har sidste år med stor succes afholdt 2 ridelejre, så derfor har vi besluttet af gentage det og afholder igen hele TO ridelejre i år.
Som noget nyt er det et krav for deltagelse i ridelejren, at man kan trave samt ride gallop på de fleste heste, og man skal ved tilmeldning vælge hvilken underviser der har sagt at man kan tilmelde sig på et givet niveau.
Der vil være 9 begynder/letøvet pladser og 9 øvet pladser: i uge 29 og 30, er der fra søndag d. 15/7 til fredag d. 20/7 og søndag d. 22/7 til fredag d. 27/7

Begge uger starter søndag eftermiddag kl. 16 med ankomst, opsætning af telte, udpakning mm. Der vil blive spist aftensmad og hygget.
I løbet af ugen vil der være en masse forskellige aktiviteter, både i form af ridning hvor forskellige genre af ridesporten bliver afprøvet dressur, springning, voltigering, ponygames, kvadrille, skovtur mm. Og andre aktiviteter, såsom striglekonkurrence, pudsekonkurrence, rundbold, teoriundervisning og meget andet.
Hele ugen afsluttes med et stævne den sidste dag, hvor forældre mm er meget velkomne til at komme og kigge på samt deltage i fællesspisning. Stævnet starter om eftermiddage, tidspunktet vil blive annonceret på et senere tidspunkt.

Der er plads til 18 ryttere på rideskoleheste hver uge.
Aldersgrænse 8-18 år i begge uger
Prisen for ridelejr er: 3400,-
Tilmeldingen åbner 25 Januar, hvor depositum på 1000,- betales over klubmodul. Ved tilmelding ønskes minimum. 5 heste. Der må ved hestefordelingen tages højde for eventuelt syge/skadede heste. Restbetaling skal ske senest d.10. juni, ellers kan pladsen overgå til eventuel venteliste.
Ved framelding efter 1. juni, kan det ikke forventes at det fulde beløb tilbagebetales.
31.05.2018
15.07.2018 kl. 16.00 - 20.07.2018 kl. 21.00
Hesteønsker - Rideskoleryttere: skriv min. 5*:
Underviser*:
Allergi, medicin mm. :
T-Shit*:
1. Kontaktperson - Navn*:
1. Kontaktperson - Telefon*:
2. Kontaktperson - Navn:
2. Kontaktperson - Telefon:
1000,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'